Skip to main content
Pregleda: 835
 
 

COMPLETE FLEXIBILITY

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

2490,00 RSD
COMPLETE FLEXIBILITY️® - organski suplement koji  pomaže u podmazivanju, zaštiti i obnavljanju zglobova i tkiva, smiruje grčeve u mišićima i ublažava bolove u zglobovima.
 
+

Opis proizvoda

COMPLETE FLEXIBILITY® pomaže u dugotrajnom oslobađanju od ukočenosti i inhibira degeneraciju zglobova. Poboljšava snagu držanja i poboljšava pokretljivost.

Sinergističko dejstvo biljaka mota, ašvaganda, guduči i rama TULSI čini da su zglobovi bez bolova, a mišići bez grčeva.

Mota je ajurvedska biljka koja je prožeta jakim analgetskim, protivupalnim i umirujućim svojstvima. Zahvaljujući svojim bioaktivnim komponentama vrlo efikasno opušta mišiće i deluje na smanjenje bolova u zglobovima.

Ašvaganda ima antiartritično i protivupalno svojstvo, antipiretik i analgetik je. Povećava izdržljivost i mišićnu snagu.

Guduči je jak imunomodulator, ima antistresno i  antiinflamatorno dejstvo. Ima moć da čisti nagomilane toksine iz zglobova i da jača zglobno tkivo.

Rama TULSI ima antiartritično, protivupalno i antistres dejstvo, snažan je imunomodulator i analgetik.Povećava izdržljivost organizma i ima umirujuće dejstvo na centralni nervni sistem.

BENEFITI:

 • Smanjuje upalu
 • Opušta grčeve u mišićima
 • Ublažava jutarnju ukočenost
 • Poboljšava snagu držanja i pokretljivost zglobova
 • Deluje kao analgetik, antipiretik i anksiolitik
 • Sprečava degenerativne promene u artritičnim kostima

DOZIRANJE:
1-2 kapsule pre ili posle obroka 1 - 2 puta dnevno 

Efikasnost suplementa COMPLETE FLEXIBILITY️® koju proizvodi ORGANIC INDIA® je u tome što su sastav kapsula isključivo cele biljke, a ne njihovi ekstrakti i bez prisustva ikakvih drugih dodataka. Takođe je veoma važno i to što su biljke koje ORGANIC INDIA®  koristi organskog porekla i to što oni primenjuju napredne metode obrade biljaka i tehnologije sušenja. Na taj način je osigurano da biljka sačuva svoju maksimalnu potenciju za maksimalni efekat.

Kapsula je veganska jer je napravljena od biljne celuloze. Pored toga što pogoduje vegetarijancima i veganima, takva kapsula osigurava da je proizvod 100% prirodan i organski. Biljna celuloza štiti samlevenu biljku i osigurava njen duži rok trajanja i sprečava oksidaciju.

Mišljenja o proizvodu


  Novi proizvodi


   ORGANIC INDIA

   Fabiom doo | Ovlašćeni zastupnik ORGANIC INDIA® čajeva i suplemenata - ORGANIC INDIA® Srbija

   • FABIOM doo

    Direktni zastupnik
    ORGANIC INDIA čajeva i suplementa

    Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

    +381638955338

   Follow us

   Ocenite nas na Google

   Fabiom © 2023 Sva prava zadržana.
   Dizajn SaintArt Designs