Skip to main content
Pregleda: 5952
 
 

ASHWAGANDHA

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

2490,00 RSD
ASHWAGANDHA® - organski suplemet koji podržava organizam da se izbori sa bilo kojom vrstom stresa, tako što stabilizuje lučenje hormona stresa, pa samim tim pomaže kod nesanice i drugih poremećaja izazvanim stresom.
 
+

Opis proizvoda

Ašvaganda je biljka koja ima sposobnost da poveća otpornost organizma na bilo koju vrstu stresa – mentalni, fizički ili emocionalni.  To je adaptogena biljka koja reguliše nivo kortizola (hormona stresa). Ima dvojno dejstvo – umiruje, ali istovremeno i daje enegiju. Iako ima moć da umiri i opusti organizam, ne omamljuje kao što to čine sedativi. Zato je veoma korisna kod nesanice, depresije i anksioznosti.

Protivupalna i neuroprotektivna svojstva ašvagande štite mozak od neurotoksina i podstiču proces stvaranja novih neurona. Na taj način, ašvaganda održava zdravlje mozga i usporava kognitivni pad. S obzirom da ašvaganda deluje i na neurotransmitere, koji pomažu u komunikaciji između ćelija u mozgu, korisna je i kod bilo kog oblika demencije.

Ašvaganda je bogata antioksidansima, što znači da ima moć da se bori protiv štetnog dejstva slobodnih radikala i na taj način usporava starenje.

Kao adaptogen, ašvaganda je prirodni tretman za stanja niske energije i opštu iscrpljenost, ali i sklonost ka infekcijama, prehladi i gripu.

Zahvaljujući protivupalnim svojstvima, ašvaganda deluje na bolove u mišićima i na zapaljenske procese u zglobovima.

Poboljšava mišićnu izdržljivost, čime pomaže u izgradnji izdržljivosti i snage kod osoba koje su fizički aktivne ili žele poboljšati svoje mišićne performanse. 

Najveći deo farmakološke aktivnosti ašvagande može se pripisati vitanolidima: vitaferinu A i vitanolidu D. Oni imaju svojstvo da prodru duboko u tkivo, do njegovih najdubljih delova i da na taj način pomognu organizmu da se sam izbori sa problemom koji ima.

Hemijske analize su pokazale da je ašvaganda pravi rudnik minerala i biološki vrednih supstanci kao što su: kalcijum, magnezijum, gvožde, cink, kobalt, bakar, vanadijum, vitalo-laktoni, fenolna jedinjenja i tanini, flavonidi, proteini i amino kiseline, saponini, glikozidi, alkaloidi.

Efikasnost suplementa ASHWAGANDHA® koju proizvodi ORGANIC INDIA® je u tome što je sastav kapsula isključivo cela biljka, a ne njeni ekstrakti, bez prisustva ikakvih drugih dodataka. Takođe je veoma važno i to što je ašvaganda koju ORGANIC INDIA® koristi organskog porekla i to što oni primenjuju napredne metode obrade biljaka i tehnologije sušenja. Na taj način je osigurano da biljka sačuva svoju maksimalnu potenciju za maksimalni efekat.

Kapsula je veganska jer je napravljena od biljne celuloze. Pored toga što pogoduje vegetarijancima i veganima, takva kapsula osigurava da je proizvod 100% prirodan i organski. Biljna celuloza štiti samlevenu biljku i osigurava njen duži rok trajanja i sprečava oksidaciju.

BENEFITI:

 • Antistresno dejstvo
 • Pomaže kod nesanice
 • Usporava starenje
 • Pomaže kod depresije i anksioznosti
 • Umiruje i podiže energiju
 • Oslobađa od hroničnog umora i opšte iscrpljenosti

DOZIRANJE:

Optimalna doza: 1 kapsula 2 puta dnevno (800mg ašvagande)

Maksimalna doza: 2 kapsule 2 puta dnevno (1600mg ašvagande)

Mišljenja o proizvodu


 • Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

  Organic India proizvodi imaju posebnu energiju. Hvala vam što postojite!

  Dodao korisnik ,

  Novi proizvodi


   ORGANIC INDIA

   Fabiom doo | Ovlašćeni zastupnik ORGANIC INDIA® čajeva i suplemenata - ORGANIC INDIA® Srbija

   • FABIOM doo

    Direktni zastupnik
    ORGANIC INDIA čajeva i suplementa

    Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

    +381638955338

   Follow us

   Ocenite nas na Google

   Fabiom © 2023 Sva prava zadržana.
   Dizajn SaintArt Designs