Skip to main content
Pregleda: 716
 
 

TULSI BRAHMI

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

690,00 RSD

TULSI BRAHMI  - ukusna biljna mešavina koja osnažuje organizam, uravnotežuje nervni sistem, nudi bistrinu i smirenost umu.

 
+

Opis proizvoda

TULSI BRAHMI organska biljna mešavina uravnotežuje nervni sistem, podstiče opšte fizičko i emocionalno blagostanje, ubrzava cirkulaciju i oslobađa od stresa. Ne sadrži kofein i može se konzumirati bilo kada u toku dana.

TULSI i brahmi su moćni adaptogeni – to su biljke koje štite naš organizam od štetnih posledica stresa. Adaptogene biljke svojim blagim i upornim dejstvom balansiraju naš organizam tako što deluju na endokrini, nadbubrežni i imuni sistem. Na taj način pomažu čoveku da uspostavi unutrašnju ravnotežu kako bi naš organizam mogao da ispuni svoj maksimalni potencijal.

Brahmi je izuzetno moćna i delotvorna biljka koja hrani nervne ćelije, poboljšava funkcionisanje centralnog nervnog sistema, snižava nivo kortizola, prepun je antioksidanasa, ubrzava cirkulaciju i ublažava vensku insuficijenciju, poboljšava pamćenje, pomaže kod depresije i anksioznosti, itd. 

TULSI ima moć da pomogne telu da se detoksira, povrati ravnotežu i odgovori na stres na zdrav način. Takođe povećava energiju, izdržljivost i imunitet. TULSI je odličan prirodni regenerator organizma koji doprinosi emocionalnoj ravnoteži i fizičkom blagostanju. TULSI je toliko svestran u svojim moćima i pojačava dejstvo drugih biljaka.

Ova snažna i aromatična biljna infuzija je puna aktivnih biljnih jedinjenja. Da bi se sva aktivna jedinjenja aktivirala, veoma je važno ispoštovati pripremu ovog biljnog napitka: šolju sa proključalom vodom i vrećicom za infuziju obavezno preklopiti jer se aktivna jedinjenja ekstraktuju iz biljke putem pare.

BENEFITI:

 • Oslobađa od stresa
 • Podržava imunološki sistem
 • Protiv kašlja i prehlade
 • Moćan adaptogen
 • Podiže raspoloženje
 • Gradi izdržljivost
 • Poboljšava varenje i metabolizam
 • Obiluje antioksidansima

TULSI BRAHMI je sertifikovano organska biljna mešavina i sigurna je za dugu upotrebu.

ORGANIC INDIA® vrećice za infuziju su 100% bezbedne za upotrebu jer su napravljene od nebeljenog papira biorazgradivih vlakana, bez hevtalice su i sertifikovane su da su bez GMO. Svaka vrećica  je posebno zapakovana kako bi se očuvale svežina i čistoća proizvoda.

Mišljenja o proizvodu


Novi proizvodi


  ORGANIC INDIA

  Fabiom doo | Ovlašćeni zastupnik ORGANIC INDIA® čajeva i suplemenata - ORGANIC INDIA® Srbija

  • FABIOM doo

   Direktni zastupnik
   ORGANIC INDIA čajeva i suplementa

   Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

   +381638955338

  Follow us

  Ocenite nas na Google

  Fabiom © 2023 Sva prava zadržana.
  Dizajn SaintArt Designs