Skip to main content
Pregleda: 1620
 
 

BRAHMI GOTU KOLA

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

2490,00 RSD

BRAHMI GOTU KOLA® - organski suplement koji utiče na mentalni balans, poboljšava rad mozga i jača centralni nervni sistem, podstiče dobro pamćenje i fokus.

 
+

Opis proizvoda

Brahmi Gotu kola je odlična hrana za mozak, poznata je i kao biljka dugovečnosti.

Brahmi Gotu kola je jedan od najvećih adaptogena na svetu. Adaptogene biljke svojim blagim i upornim dejstvom balansiraju naš organizam tako što deluju na endokrini, nadbubrežni i imuni sistem. Na taj način pomažu čoveku da uspostavi unutrašnju ravnotežu kako bi njegov organizam mogao da ispuni svoj maksimalni potencijal.

Hrani nervne ćelije. Brahmi Gotu kola poboljšava dužinu i granjanje dendrita – nervnih ćelija u mozgu koje su odgovorne za učenje i pamćenje.

Poboljšava kognitivne sposobnosti. Brahmi Gotu kola ima opuštjući efekat na centralni nervni sistem jer povećava gama-aminobuternu kiselinu koja utiče na ublažavanje hiper anksioznih stanja, snizava nivo kortizola i poboljšava pamćenje.

Moćan antioksidans. Zahvaljujući bakozidima, glavnom sastojku brahmija, ova adaptogena biljka neutrališe slobodne radikale i sprečava molekule masti da reaguju sa slobodnim radikalima, što je od važnosti kako bi se delovalo preventivno na pojavu Alchajmerove i Parkinsonove bolesti kao i mnogih drugih neurodegenerativnih poremećaja, ilia ko je već do toga došlo onda na zaustavljanje dalje degeneracije.

Ima antidijabetičko, antimikrobno i neuroprotektivno svojstvo jer sadrži  veliki broj korisnih nutrijenata vitamin B i C, proteine, minerale, fitonutrijente, aminokiseline, saponine, etarska ulja itd.

Umiruje bolove i upale mišića i zglobova. Neke studije su pokazale da smanjuje proizvodnju prostaglandina  koji je prethodnik upale i bola.

Pomaže kod depresije i anksioznosti. Brahmi povećava nivo serotonina (hormona sreće) pa samim tim podiže raspoloženje.

Poboljšava cirkulaciju i ublažava vensku insuficijenciju. Utiče na to da se  krv nesmetano vraća iz vena u nogama do srca, pa se samim tim sprečava razvoj proširenih vena, otok nogu pa čak i tromboza.

BENEFITI:

 • Poboljšava kreativnu inteligenciju i maštu
 • Pomaže kod depresije i anksioznosti
 • Poboljšava učenje, koncentraciju i pamćenje
 • Pomaže kod nesanice
 • Poboljšava rad mozga
 • Pomaže kod epilepsije
 • Poboljšava cirkulaciju i ublažava vensku insuficijenciju 
 • Efikasan u lečenju herpes simpleksa 
 • Poboljšava funkcionisanje centralnog nervnog sistema 
 • Dopunjuje savremeni tretman Alchajmerove i Parkinsonove bolesti i drugih neurodegenerativnih poremećaja

DOZIRANJE:

2 kapsule dnevno pre ili posle obroka (maksimalna doza 700mg)

Efikasnost suplementa BRAHMI GOTU KOLA® koju proizvodi ORGANIC INDIA® je u tome što je sastav kapsula isključivo cela biljka, a ne njeni ekstrakti i bez prisustva ikakvih drugih dodataka. Takođe je veoma važno i to što je gotu kola koju ORGANIC INDIA®  koristi organskog porekla i to što oni primenjuju napredne metode obrade biljaka i tehnologije sušenja. Na taj način je osigurano da biljka sačuva svoju maksimalnu potenciju za maksimalni efekat.

Kapsula je veganska jer je napravljena od biljne celuloze. Pored toga što pogoduje vegetarijancima i veganima, takva kapsula osigurava da je proizvod 100% prirodan i organski. Biljna celuloza štiti samlevenu biljku i osigurava njen duži rok trajanja i sprečava oksidaciju.

Mišljenja o proizvodu


  Novi proizvodi


   ORGANIC INDIA

   Fabiom doo | Ovlašćeni zastupnik ORGANIC INDIA® čajeva i suplemenata - ORGANIC INDIA® Srbija

   • FABIOM doo

    Direktni zastupnik
    ORGANIC INDIA čajeva i suplementa

    Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

    +381638955338

   Follow us

   Ocenite nas na Google

   Fabiom © 2023 Sva prava zadržana.
   Dizajn SaintArt Designs