Skip to main content
Pregleda: 536
 
 

TULSI LIMUN ĐUMBIR

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

690,00 RSD
TULSI LIMUN ĐUMBIR – mirisni listovi tulsija, ljuti đumbir i citrusna aroma limunove trave savršeno su se uklopili kreirajući jedinstvenu aromu egzotičnog ukusa i veoma lekovitih svojstava.
 
+

Opis proizvoda

TULSI LIMUN ĐUMBIR poboljšava varenje i podstiče eliminaciju toksina, ublažava simptome prehlade i gripa, zagreva organizam i podiže imunitet.

Đumbir, limunova trava i TULSI su se sjajno uklopili po ukusu, a njihova lekovita svojstva su se savršeno prožela čineći ovu kombinaciju moćnom i efikasnom.

Odavno su poznata lekovita svojstva đumbira. On sadrži preko 100 bioaktivnih jedinjenja, minerala, vitamina B6, B12, magnezijum, natrijum, kalcijum, gvožđa. Đumbir održava optimalan nivo tečnosti u telu i omogućava normalnu funkciju mišića i nervnog sistema, štiti i srce i krvne sudove, pomaže održavaju zdravog izgleda kože, kose i noktiju.  Aktivna jedinjenja u đumbiru – gingeroli, sprečavaju razmnožavanje i širenje oralnih bakterija, Koren đumbira se oduvek koristio i za ublažavanje bola od migrene. Njegove antiupalne karakteristike blokiraju supstance koje stvaraju bol i upalu u krvnim sudovima mozga, te na taj način može da ublaži ili sasvim otkloni migrenu.

Limunova trava je veoma moćna biljka koja pomaže u borbi protiv raznih bakterija i virusa. Bogata esencijalnim uljima, vitaminima, mineralima i prepuna je antioksidansima koji štite organizam od oštećenja ćelija.

Priroda je prožela skromni list tulsija obiljem korisnih sastojaka: oslobađa od stresa, daje energiju, podiže imunitet, pruža podršku respiratornom sistemu, neguje metabolički, probavni i nervni sistem, itd. Od davnina su poznata njegova lekovita svojstva, a savremena nauka je danas to i potvrdila.

BENEFITI:

 • protivupalni i antibakterijski efekat
 • sprečava i ublažava mučninu i žgaravicu
 • zagreva telo i podstiče cirkulaciju
 • moćan borac protiv gripa i prehlade
 • ublažava glavobolju
 • eliminiše toksine iz organizma
 • poboljšava varenje
 • podiže imunitet

TULSI LIMUN ĐUMBIR je sertifikovano organska biljna mešavina i sigurna je za dugu upotrebu.

ORGANIC INDIA® vrećice za infuziju su 100% bezbedne za upotrebu jer su napravljene od nebeljenog papira biorazgradivih vlakana, bez hevtalice su i sertifikovane su da su bez GMO. Svaka vrećica je posebno zapakovana kako bi se očuvale svežina i čistoća proizvoda.

Ova snažna i aromatična biljna infuzija je puna aktivnih biljnih jedinjenja. Da bi se sva aktivna jedinjenja aktivirala, veoma je važno ispoštovati pripremu ovog biljnog napitka: šolju sa proključalom vodom i vrećicom za infuziju obavezno preklopiti jer se aktivna jedinjenja ekstraktuju iz biljke putem pare.

Mišljenja o proizvodu


  Novi proizvodi


   ORGANIC INDIA

   Fabiom doo | Ovlašćeni zastupnik ORGANIC INDIA® čajeva i suplemenata - ORGANIC INDIA® Srbija

   • FABIOM doo

    Direktni zastupnik
    ORGANIC INDIA čajeva i suplementa

    Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

    +381638955338

   Follow us

   Ocenite nas na Google

   Fabiom © 2023 Sva prava zadržana.
   Dizajn SaintArt Designs